Tuininrichting

Waar buiten van binnen zit

Hoveniersbedrijf Brussaard verzorgt met plezier uw tuininrichting

Hoveniersbedrijf Brussaard is gespecialiseerd in tuininrichting en tuinaanleg. Wij  ontwerpen, realiseren en renoveren een bestaande tuin of de aanleg van de tuin bij een nieuwbouwproject. Door goed overleg tussen u, de tuinontwerper en de hoveniers in de uitvoering, wordt uw tuin op professionele wijze gerealiseerd.

De tuinaanleg bij uw nieuwbouwwoning

Brussaard Hoveniers verzorgt met veel aandacht de aanleg van uw nieuwe tuin bij uw pas gebouwde nieuwbouwwoning of kantoorpand. Aan de hand van uw wensen maken we een ontwerp voor uw nieuwe tuin en zullen deze aan u presenteren. Zo weet u precies hoe uw tuin eruit zal komen te zien. Na goedkeuring van het ontwerp volgt de fase waarin we overgaan tot de aanleg van uw nieuwe tuin.

De herinrichting en renovatie van een bestaande tuin

Is de huidige beplanting verouderd? Is er, door wortelopdruk, of verzakkingen struikelgevaar ontstaan in de bestrating?  Of wilt u graag de tuin opnieuw indelen en sommige elementen behouden? Ontbreekt er tuinverlichting? Na een lange periode kan de tuin niet meer voldoen aan uw wensen. Onze hoveniers helpen u graag met de renovatie van uw huidige tuin. De uitvoering wordt gedaan door vakmensen met professioneel  en modern materieel.

Onze hoveniers staan voor u klaar

Onze hoveniers staan voor u klaar. Goed overleg met de opdrachtgever en het ontzorgen van de klant vinden wij heel belangrijk. Hoveniersbedrijf Brussaard wil immers uw gewenste tuin creëren. U wordt dus tijdens de werkzaamheden voortdurend door ons op de hoogte gehouden. Ook na de renovatie van de tuininrichting verzorgen wij graag het onderhoud voor uw tuin, zodat de tuin in de juiste conditie blijft.

Neem contact op

Certificeringen

vca-logo.pngsbb-beeldmerk-fc.png

Social media

Brochure

Wij hebben een prachtige brochure voor u klaar liggen.

Vraag brochure aan

Contactgegevens

Zinkweg 189 
3262 BH Oud-Beijerland
Hoeksche Waard

Telefoon  
0186-618465
Of stuur ons een e-mail

KvK 24362549

Scroll naar boven