Tuininrichting

Waar buiten van binnen zit

Hoveniersbedrijf Brussaard verzorgt met plezier uw tuininrichting

Hoveniersbedrijf Brussaard is gespecialiseerd in tuininrichting en tuinaanleg. Zo kunnen wij zowel een bestaande tuin inrichten of een tuin aanleggen voor een nieuwbouwwoning. Daarbij houden onze ontwerper en tuinman, aan de hand van het tuinontwerp, steeds rekening met al uw wensen. Door goed overleg tussen u, de tuinontwerper en de hoveniers in de uitvoering, wordt uw tuin de tuin van uw dromen.

De tuinaanleg bij uw nieuwbouwwoning

Wij verzorgen met veel plezier de aanleg van uw nieuwe tuin bij uw pas gebouwde nieuwbouwwoning. Wij hebben veel ervaring met het van nul beginnen met het aanleggen van een tuin of groenproject. Hierdoor kunnen we u op een persoonlijke manier adviseren en begeleiden. Via een gesprek brengen wij samen met u uw droomtuin in kaart. Vervolgens maken we een ontwerp voor uw nieuwe tuin en zullen deze aan u presenteren. Zo weet u precies hoe die eruit zal komen te zien en kunt u eventueel nog enkele dingen vragen om aan te passen voor we daadwerkelijk beginnen met de aanleg van uw nieuwe tuin.

De herinrichting van een bestaande tuin

Ook wanneer u al een tuin heeft, kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf Brussaard. Wij helpen u graag om een heel nieuwe tuininrichting voor uw tuin te voorzien. Onze tuinarchitect luistert naar uw wensen en maakt een nieuw ontwerp voor uw tuin. Bent u tevreden met het ontwerp? Dan kunnen we beginnen met de aanvang van uw nieuwe tuininrichting.

Wat kan een tuininrichting allemaal inhouden?

Een tuininrichting kan veel omvatten. Concreet kunnen we u helpen met het maken van een beplantingsplan en de bestrating van uw tuin. Daarnaast kunnen we ook een terras aanleggen en ervoor zorgen dat uw tuin goed verlicht wordt. We bieden een ruim assortiment tuinverlichting aan waaruit u kunt kiezen. Tot slot kunt u Hoveniersbedrijf Brussaard ook inschakelen voor de afscheiding van uw tuin.

Wij zijn er voor u

Onze tuinmannen en tuinarchitecten zijn er voor u. Goed overleg met de opdrachtgever vinden wij heel belangrijk. Hoveniersbedrijf Brussaard wil immers uw droomtuin creëren. U wordt dus tijdens de werkzaamheden voortdurend door ons op de hoogte gehouden. Ook na de tuininrichting kunt u rekenen op een tuinman indien u dat wenst. Zo bent u er zeker van dat uw tuin er steeds keurig bijligt.

Neem contact op

Brochure

Wij hebben een prachtige brochure voor u klaar liggen.

Vraag brochure aan

Contactgegevens

Zinkweg 189 
3262 BH Oud-Beijerland
Hoeksche Waard

Telefoon  
0186-618465
Of stuur ons een e-mail

  
Scroll naar boven