Terras laten reinigen

Waar buiten van binnen zit

Terras laten reinigen

Heeft u last van (groene) aanslag op uw terras? Groene aanslag wordt veroorzaakt door vocht in combinatie met kou en weinig zonlicht. Het zorgt ervoor dat uw terras er niet schoon uitziet en ook nog eens erg glad kan worden. Niet mooi en ook nog gevaarlijk. Daarom kunt u uw terras laten reinigen door Hoveniersbedrijf Brussaard. Wij laten uw terras weer stralen!

Hoe ontstaat aanslag?

Zoals eerder vermeldt ontstaat groene aanslag op koele, vochtige plekken waar geen of maar weinig zonlicht komt. Ook de grond zelf speelt een belangrijke rol; de algen die de aanslag veroorzaken groeien beter in een zure bodem en ze hechten makkelijker aan grove structuren van bepaalde tegels. Aangezien dit per terras verschilt, kan het zijn dat de ene tuin meer last heeft van aanslag dan de andere.

Hoe kan ik mijn terras beter niet laten reinigen?

In principe zijn er diverse manieren om een terras te reinigen. Zo kan het aantrekkelijk zijn om gebruik te maken van harde methodes zoals een hogedrukreiniger of chemicaliën. Deze methodes mogen dan wel resultaten geven; ze zijn zeker niet aan te raden. Beide middelen kunnen het terras beschadigen, waardoor nog meer aanslag ontstaat. Daarbij worden ook de omliggende begroeiingen aangetast.

Duurzame terrasreiniging

Als ervaren hoveniersbedrijf weten wij bij Brussaard wat het beste is voor uw tuin en terras. Daarom maken wij alleen gebruik van duurzame technieken. Onze Brushco borstelmachine polijst de ondergrond en reinigt de bestrating op een milieuvriendelijke wijze. Met deze diepreinigende, duurzame methode, wordt uw verharding weer als nieuw.

Uw terras laten reinigen door Brussaard

Wilt u het onderhoud van uw terras overlaten aan Brussaard? Dan bent u verzekerd van een duurzame oplossing met langdurig resultaat. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Neem contact op

Certificeringen

vca-logo.pngsbb-beeldmerk-fc.png

Social media

Brochure

Wij hebben een prachtige brochure voor u klaar liggen.

Vraag brochure aan

Contactgegevens

Zinkweg 189 
3262 BH Oud-Beijerland
Hoeksche Waard

Telefoon  
0186-618465
Of stuur ons een e-mail

KvK 24362549

Scroll naar boven