« Terug

Tuinaanleg Oud-Beijerland

Tuinaanleg Oud-Beijerland (2).JPG13 sep

Eind vorig jaar mochten wij rondom een schitterende woning de aanleg van een prachtige tuin in Oud-Beijerland realiseren. In het eerste groei&bloeiseizoen is dit al echt genieten!

In de wijk Poortwijk Oud-Beijerland hebben wij eind vorig jaar de aanleg van deze fantastische tuin afgerond.

Aan de voorkant van de woning is er aan weerszijden een ruime oprit gemaakt om voldoende parkeergelegenheid te creëren.

De entree naar de voordeur wordt geflankeerd door groenblijvende Steeneik vormbomen.

De tuin heeft een ruime opzet met beplanting in grote groepen o.a. (pluim)Hortensia’s vaste planten en siergrassen. Groenblijvende haagstructuren en plantenbakken met aantrekkelijke beplanting zijn jaarrond een sprekend element in deze tuin.
In de achter- en zijtuin zijn er meerdere terrassen aangebracht, onderling verbonden door middel van stapstenen in het gazon. 
De terrassen zijn uitgevoerd met antraciet keramische tegels, de paden in strokenverband met verschillende stijlvolle grijstinten, wat zorgt voor een schitterende breedtewerking. Het geheel zorgt voor een elegant lijnenspel met een prachtige uitstraling.

Ook voor de kinderen is er ook voldoende ruimte om te genieten en te spelen. Naast de tuinberging staat een ruim speelhuis met glijbaan en schommels. Ook het gazon biedt genoeg ruimte voor plezier en zorgt daarnaast voor een rustpunt in de tuin. 

De beplanting staat er, ondanks de droge periode, mooi bij. Door middel van het beregeningssysteem worden de plantenbakken en het gazon voorzien van voldoende water.

Kortom: Een heerlijke tuin! Een prachtig project!

Nieuwbouw Oud-Beijerland

Tuininrichting Oud-Beijerland

Bloeiende border

Groenblijvende beplanting

Keramische tegels

Speeltoestellen

« Terug

Scroll naar boven