« Terug

Plan uw winterbeurt

20180406 Brussaard Hoveniers  1098.JPG19 okt

De dagen worden weer korter, de bomen verliezen hun blad. De winter komt er aan.
Tijd om de tuin klaar te maken voor de winter.

Het onderhoud in de herfstmaanden is gericht op een mooi winterbeeld. Knot-, vorm- en leibomen worden gesnoeid, alsmede vaste planten die hun vorm hebben verloren. Hagen worden gesnoeid en omdat ze in rust gaan blijven deze de gehele winter in vorm. Veel planten worden juist niet gesnoeid omdat ze een mooi wintersilhouet hebben. Denk aan de verschillende siergrassen, bloeivormen van Hortensia's en verschillende vaste beplanting.
Is er beplanting uitgevallen tijdens de warme en droge zomer? Tijdens de winterbeurt kan nieuwe beplanting worden aangebracht. 

Heeft u bloembakken of potten in de tuin, waar nog zomerbloeiers in staan? Tijdens de winterbeurt vullen wij deze graag voor u op met winterbeplanting.  

Kortom, wanneer u volgend jaar weer veel plezier van uw verzorgde tuin wilt hebben, moet de tuin winterklaar gemaakt worden.

Brussaard Hoveniers verzorgt deze winterbeurt graag voor u. U kunt contact met ons opnemen d.m.v. het contactformulier, waarop u ook kunt aangeven in welke maand u de winterbeurt uitgevoerd wilt hebben. Wij proberen hier rekening mee te houden met de planning.

« Terug

Scroll naar boven