Kantoorplanten

Waar buiten van binnen zit

Kantoorplanten vindt u bij Brussaard

Voor de levering en onderhoud van hoogwaardige interieurbeplanting kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf Brussaard, dat al sinds 1938 actief is in de regio Rotterdam en Hoeksche Waard. Kantoorplanten zijn een belangrijk onderdeel van de inrichting van uw kantoor en zijn goed voor de gezondheid en de productiviteit van uw werknemers vanwege de luchtzuiverende werking. Onze specialisten weten welke beplanting u het beste kunt plaatsen in uw kantoor en hoe deze onderhouden moet worden.

De functie van kantoorplanten

Kantoorplanten zijn onmisbaar bij de inrichting van uw bedrijfspand, kantoor of welke werkomgeving dan ook. Voordelen van interieurbeplanting:

  • Een sfeervolle, gezellige omgeving. Planten brengen leven in een interieur en zorgen daardoor voor sfeer. Dit geldt niet enkel buiten, maar ook in een kantoor kunnen ze de nodige kleur brengen. Hierdoor zijn planten een belangrijk onderdeel voor de inrichting van uw werkomgeving. Ze zijn niet alleen sfeervol voor uw werknemers, maar ook uw bezoeker zal de aanwezigheid van kantoorplanten positief opmerken.
  • Daarnaast zorgt interieurbeplanting er ook voor dat uw werkomgeving gezonder wordt. Als er planten geplaatst worden in een kantoor zal de luchtkwaliteit sterk verbeteren.
  • Door het plaatsen van interieurbeplanting verbetert niet alleen de luchtkwaliteit. Ook is bewezen dat de productiviteit van de werknemers zal toenemen door de aanwezigheid van de kantoorbeplanting.

Kortom, het inrichten van een kantoor met kantoorplanten is niet alleen mooi. De interieurbeplanting is ook goed voor de gezondheid en productiviteit.

Onderhoud kantoorplanten

De hoveniers van Brussaard Hoveniers hebben de juiste vakkennis om uw kantoorplanten op de juiste wijze te onderhouden. Het onderhoud bestaat uit watergeven, snoeien, juiste voedingsstoffen toedienen en verwijderen van afgestorven blad van de interieurbeplanting. Met maandelijks onderhoud krijgt de interieurbeplanting het nodige onderhoud om in goede conditie te blijven.

Advies nodig?

Heeft u nog vragen over kantoorplanten of uw interieurbeplanting? Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf Brussaard. Wij beantwoorden met plezier uw vragen, of maken graag een plan op voor uw nieuwe interieurinrichting.

Neem contact op

Certificeringen

vca-logo.pngsbb-beeldmerk-fc.png

Social media

Brochure

Wij hebben een prachtige brochure voor u klaar liggen.

Vraag brochure aan

Contactgegevens

Zinkweg 189 
3262 BH Oud-Beijerland
Hoeksche Waard

Telefoon  
0186-618465
Of stuur ons een e-mail

KvK 24362549

Scroll naar boven