Kantoorplanten

Waar buiten van binnen zit

Kantoorplanten vindt u bij Brussaard

Voor hoogwaardige interieurbeplanting kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf Brussaard, dat al sinds 1938 actief is in de regio Rotterdam en Hoeksche Waard. Kantoorplanten hebben een zeer heilzaam effect en zijn goed voor de gezondheid en de productiviteit van uw werknemers omdat ze luchtzuiverend zijn. Onze specialisten weten welke beplanting u het beste kunt plaatsen in uw kantoor en hoe deze onderhouden moet worden. 

De functie van kantoorplanten

Kantoorplanten zijn onmisbaar bij de inrichting van uw bedrijfspand, kantoor of welke werkomgeving dan ook. Door te kiezen voor interieurbeplanting in uw woning of werkomgeving krijgt u tal van voordelen:

  • Een sfeervolle, gezellige omgeving. Planten brengen leven in een interieur en zorgen daardoor voor sfeer. Dit geldt niet enkel buiten, maar ook in een kantoor kunnen ze de nodige kleur brengen. Hierdoor zijn planten een belangrijk onderdeel voor de inrichting van uw werkomgeving. Ze zijn niet alleen sfeervol voor uw werknemers, maar ook uw bezoeker zal de aanwezigheid van kantoorplanten positief opmerken.
  • Daarnaast zorgt interieurbeplanting er ook voor dat uw werkomgeving gezonder wordt. Als er planten geplaatst worden in een kantoor zal de luchtkwaliteit sterk verbeteren.
  • Door een betere luchtkwaliteit zullen uw werknemers en uzelf een hogere productiviteit opmerken.

Kortom, het inrichten van een kantoor met kantoorplanten is niet alleen mooi. De interieurbeplanting is ook goed voor de gezondheid, want ze werkt luchtzuiverend. Hierdoor zullen uw werknemers en u productiever zijn.

Volg de trend met uw kantoorplanten

Dankzij het ruime assortiment aan kantoorplanten kunt u de nieuwste kantoorplanten trends blijven volgen. Bij Brussaard Hoveniers kunt u trendy interieurbeplanting niet alleen aankopen, maar wij plaatsen de beplanting ook voor u en adviseren graag hoe u deze het beste onderhoudt. Daarnaast verzorgen wij ook graag het onderhoud van de kantoorbeplanting. Onze hoveniers komen regelmatig bij u langs om de beplanting te controleren en te onderhouden. De nieuwste trends op het gebied van kantoorplanten zijn dit jaar:

  • De Olifantsoor of Alocasia die u makkelijk herkent aan de enorme bladeren. Ze hebben veel, maar geen direct licht nodig. De plant groeit naar het licht toe en heeft regelmatig water nodig.
  • Luchtplanten. Dit is een verzamelnaam voor verschillende plantensoorten die nauwelijks wortels hebben waardoor u ze gemakkelijk in huis of op kantoor kunt hangen. Bij voorkeur op een plaats met veel zonlicht.
  • En nog veel meer.

Advies nodig?

Heeft u nog vragen over kantoorplanten of uw interieurbeplanting? Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf Brussaard. Wij beantwoorden met plezier uw vragen, of maken graag een plan op voor uw nieuwe interieurinrichting. 

Brochure

Wij hebben een prachtige brochure voor u klaar liggen.

Vraag brochure aan

Contactgegevens

Zinkweg 189 
3262 BH Oud-Beijerland
Hoeksche Waard

Telefoon  
0186-618465
Of stuur ons een e-mail

  
Scroll naar boven