Hovenier Hoeksche Waard

Waar buiten van binnen zit

Hovenier Hoeksche Waard

Bent u op zoek naar een hovenier in de Hoeksche Waard? Dan kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf Brussaard. Wij bestaan al sinds 1938 en hebben dus meer dan 75 jaar ervaring in het ontzorgen van onze klanten in de Hoeksche Waard. Brussaard Hoveniers is gespecialiseerd in tuinaanleg en tuinonderhoud, van zowel particuliere- als bedrijfstuinen. Wij zorgen dat uw tuin, uw terras, uw vijver en uw interieurbeplanting de beste verzorging geniet. 

Wat kunnen wij voor u doen?

Als hovenier in de Hoeksche Waard hebben wij een team van hoveniers dat met veel plezier alles komt doen om uw tuin er verzorgd uit te laten zien. Concreet kunt u bij Hoveniersbedrijf Brussaard terecht voor volgende diensten:

 • Tuinontwerp
  Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen of bent u van plan uw bestaande tuin te herinrichten in de Hoeksche Waard? Aarzel dan niet om ons in te schakelen. Wij hebben veel expertise met het maken van ontwerpen en kunnen uw wensen vertalen in een mooi en duidelijk ontwerp na een eerste gesprek. Wij realiseren graag uw wensen. 
 • Tuinaanleg of tuinrenovatie
  Na uw goedkeuring het ontwerp kunnen wij dit plan van A tot Z voor u uitvoeren. In de offerte staat duidelijk beschreven hoe wij de werkzaamheden zullen uitvoeren.
 • Particulier tuinonderhoud Hoeksche Waard
  Snoeien is vakwerk. Ieder seizoen vraagt om ander type onderhoud. In de winterperiode zorgen onze hoveniers ervoor dat de juiste beplanting gesnoeid wordt. In het voorjaar wordt de tuin optimaal klaargemaakt voor het nieuwe groeiseizoen. Tijdens de zomerperiode voeren onze hoveniers graag voor u het snoei- en maaiwerk uit. 
 • Zakelijk tuinonderhoud Hoeksche Waard
  Ook voor bedrijven, woningcorporaties, scholen en instellingen wordt door ons bedrijf professioneel tuinonderhoud uitgevoerd. Wij verzorgen dit met onderhoudscontracten waarin alle werkzaamheden en onderhoudsfrequenties zijn omschreven. Wij adviseren u graag over een onderhouds- of beheersplan voor uw project. 
 • Boomverzorging Hoeksche Waard
  Is een boom te hoog geworden en kunt u deze niet meer zelf snoeien? Of is er stormschade ontstaan? Onze hoveniers kunnen voor u een risico-analyse maken, en advies uitbrengen voor uw boom. Moet de boom in zijn geheel verwijderd worden? Ook dit voert Brussaard Hoveniers graag voor u uit.
 • Interieurbeplanting Hoeksche Waard
  Planten zijn niet alleen voor in de tuin, maar ze zijn ook zeer welkom in uw kantoor of uw woning. Ook daarbij kunnen wij u adviseren.
 • Terrasreiniging Hoeksche Waard
  Het goede weer komt eraan, u wilt genieten van uw terras, maar het ziet er zo vuil uit? Dankzij onze Brushco terrasreiniging kunnen wij zorgen dat uw terras er weer spik en span uitziet.

Hovenier in de Hoeksche Waard

In de gehele Hoeksche Waard kunt u gebruik maken van onze dienstverlening. Bent u woonachtig in één van onderstaande gemeenten binnen de Hoeksche Waard? Dan zijn wij u graag van dienst.

Advies nodig?

Voor al uw tuinadvies kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf Brussaard uit de Hoeksche Waard. Heeft u een vraag of heeft uw tuin dringend onderhoud nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we u snel kunnen helpen met onze uitstekende en op ervaring gefundeerde dienstverlening.Advies nodig?

Voor al uw tuinadvies kunt u terecht bij hoveniersbedrijf Brussaard. Hebt u een vraag of heeft uw tuin dringend nood aan een onderhoud? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we u snel kunnen helpen met onze uitstekende en op ervaring gefundeerde dienstverlening.

 

Brochure

Wij hebben een prachtige brochure voor u klaar liggen.

Vraag brochure aan

Contactgegevens

Zinkweg 189 
3262 BH Oud-Beijerland
Hoeksche Waard

Telefoon  
0186-618465
Of stuur ons een e-mail

  
Scroll naar boven