Hovenier Hoeksche Waard

Waar buiten van binnen zit

Hovenier Hoeksche Waard

Bent u op zoek naar een hovenier in de Hoeksche Waard? Dan kunt u terecht bij Hoveniersbedrijf Brussaard. Sinds 1938 zijn wij ervaren in het ontzorgen van onze klanten in de Hoeksche Waard. Brussaard Hoveniers is gespecialiseerd in tuinaanleg en tuinonderhoud, van zowel particulier- als bedrijfstuinen. Wij zorgen dat uw tuin, uw terras, uw vijver en uw interieurbeplanting in goede conditie blijft.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als hovenier in de Hoeksche Waard hebben wij een team van vakkundige hoveniers die de werkzaamheden op professionele wijze uitvoeren.
Bij Hoveniersbedrijf Brussaard kunt u terecht voor volgende werkzaamheden:

 • Tuinontwerp
  Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen of bent u van plan uw bestaande tuin te herinrichten in de Hoeksche Waard? Wij hebben veel expertise op het gebied van ontwerpen en kunnen uw wensen vertalen in een mooi en duidelijk ontwerp na een eerste gesprek. Wij realiseren graag uw wensen.
 • Tuinaanleg of tuinrenovatie
  Na uw goedkeuring het ontwerp kunnen wij dit plan van A tot Z voor u uitvoeren. In de offerte staat duidelijk beschreven welke werkzaamheden wij uitvoeren.
 • Particulier tuinonderhoud Hoeksche Waard
  Snoeien is vakwerk. Ieder seizoen vraagt om ander type onderhoud. In de winterperiode zorgen onze hoveniers ervoor dat de juiste beplanting gesnoeid wordt. In het voorjaar wordt de tuin optimaal klaargemaakt voor het nieuwe groeiseizoen. Tijdens de zomerperiode voeren onze hoveniers graag voor u het snoei- en maaiwerk uit.
 • Zakelijk tuinonderhoud Hoeksche Waard
  Ook voor bedrijven, woningcorporaties, scholen en instellingen wordt door ons bedrijf professioneel tuinonderhoud uitgevoerd. Wij verzorgen dit met onderhoudscontracten waarin alle werkzaamheden en onderhoudsfrequenties zijn omschreven. Wij adviseren u graag over een onderhouds- of beheersplan voor uw project.
 • Boomverzorging Hoeksche Waard
  Is een boom te hoog geworden, neemt de boom teveel licht uit de tuin? Of is er stormschade ontstaan? Moet de boom in zijn geheel verwijderd worden, door bijvoorbeeld ziekte?
  Ook dit voert Brussaard Hoveniers graag voor u uit.
 • Interieurbeplanting Hoeksche Waard
  Planten zijn niet alleen voor in de tuin, maar ze zijn ook een welkome aanvulling van uw werkplek in uw kantoor. Ook daarbij kunnen wij u adviseren.
 • Terrasreiniging Hoeksche Waard
  Wilt opnieuw kunnen genieten van uw bestaande terrasbestrating? Door middel van de Brushco terrasreiniging geven wij uw terras of verharding weer een fris en schoon aanzien

Contact hovenier Hoeksche Waard

We kunnen ons voorstellen dat u graag meer wilt weten over ons als hovenier in de Hoeksche Waard en wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot uw tuin. U kunt daarom eenvoudig contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen doornemen. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken via: 0186-618465 of via ons contactformulier.Advies nodig?

Voor al uw tuinadvies kunt u terecht bij hoveniersbedrijf Brussaard. Hebt u een vraag of heeft uw tuin dringend nood aan een onderhoud? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we u snel kunnen helpen met onze uitstekende en op ervaring gefundeerde dienstverlening.

 

Certificeringen

vca-logo.pngsbb-beeldmerk-fc.png

Social media

Brochure

Wij hebben een prachtige brochure voor u klaar liggen.

Vraag brochure aan

Contactgegevens

Zinkweg 189 
3262 BH Oud-Beijerland
Hoeksche Waard

Telefoon  
0186-618465
Of stuur ons een e-mail

KvK 24362549

Scroll naar boven