Hovenier Barendrecht

Waar buiten van binnen zit

Hovenier Barendrecht

Bent u op zoek naar een hovenier in Barendrecht? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Brussaard aan het juiste adres. Wij van Brussaard Hoveniers zijn gespecialiseerd in het aanleggen, onderhoud en renoveren van particuliere tuinen en bedrijfstuinen in Barendrecht. 

Wie zijn wij?

Brussaard Hoveniersbedrijf is een familiebedrijf, wat sinds 1938 actief is in de hoveniersbranche, waaronder ook in Barendrecht en omstreken. Inmiddels is de derde generatie Brussaard aangetreden, en werkt met veel passie en enthousiasme in deze onderneming.

Wat bieden wij?

Brussaard Hoveniers heeft vakkundig personeel in dienst, dat zich bezig houdt met allerlei werkzaamheden die zij op professionele wijze uitvoeren. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Tuinontwerp Barendrecht: uw en onze ideeën worden professioneel door ons in een duidelijk ontwerp uitgetekend.
  • Tuinaanleg Barendrecht: met onze jarenlange ervaring en kennis van zaken realiseren wij elk tuinontwerp.
  • Tuinrenovatie Barendrecht: Wilt u bepaalde onderdelen van de tuin veranderen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en realiseren deze voor u.
  • Particulier tuinonderhoud Barendrecht: onderhoud van particuliere tuinen vinden wij heel belangrijk. Dit voorkomt wildgroei en achterstallig onderhoud in de tuin.
  • Zakelijk tuinonderhoud Barendrecht: Tuinonderhoud voor bedrijven, scholen, instellingen en woningcorporaties in Barendrecht wordt uitgevoerd door Brussaard Hoveniers. Dit is het visitekaartje van uw bedrijf. Door middel van onderhoudscontracten onderhouden wij periodiek uw bedrijfstuin.
  • Interieurbeplanting Barendrecht: kantoorplanten op basis van hydrocultuur creëren een betere werksfeer en verhogen de productiviteit. Wij realiseren en onderhouden dit graag voor u.
  • Boomverzorging Barendrecht: Hoveniersbedrijf Brussaard werkt met moderne, doeltreffende technieken om bomen te snoeien en indien nodig te vellen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.  

We werken vanuit een platte organisatie, houden van korte lijnen en zijn betrokken op onze klanten en hun groenprojecten in Barendrecht.

Contact

Bel ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak op tel. nr: 0186-618465 of neem contact op via het contactformulier.

Brochure

Wij hebben een prachtige brochure voor u klaar liggen.

Vraag brochure aan

Contactgegevens

Zinkweg 189 
3262 BH Oud-Beijerland
Hoeksche Waard

Telefoon  
0186-618465
Of stuur ons een e-mail

  
Scroll naar boven