Tuinontwerp

Functioneel, met gevoel voor harmonie & bijzonder in elk seizoen

De basis van uw tuin

Als u plannen heeft voor een nieuwe tuin of het veranderen van de bestaande situatie, heeft u ongetwijfeld wensen. Een goed doordacht en functioneel tuinontwerp is dan ook de basis van een mooie tuin. Hoveniersbedrijf Brussaard besteedt hier veel aandacht aan.

Wij maken daarom graag eerst persoonlijk kennis met u om de mogelijkheden voor uw tuin of buitenruimte samen door te nemen. Binnen onze werkwijze staat het uitwerken van uw wensen en het doorzien van de mogelijkheden die een locatie biedt voorop. We zijn oplossingsgericht en denken graag met u mee. Duurzaamheid boven tijdelijke oplossingen.
Op deze manier creëren en realiseren we de buitenruimte die écht functioneert en past bij uw wensen. 

Naast een ontwerp in 2D of 3D kan het plan ook technisch worden uitgewerkt voor eventueel benodigde kabel- en leidingwerk, beregeningsinstallatie, verlichting etc.

Een belangrijk onderdeel van het ontwerp is het beplantingsplan. Daarbij gaat het niet alleen om kleuren en vormen, maar ook met de ligging en de grondsoort wordt rekening gehouden. Een tuin of buitenruimte moet jaarrond interessant zijn. Door groenblijvende structuren en potten met seizoensbeplanting behoudt de tuin ook in de wintermaanden een aantrekkelijk beeld.

Wij ontwerpen en realiseren tuinen met gevoel voor harmonie en bijzonder in elk seizoen.
Of het nu gaat om een tuinontwerp bij nieuwbouw, renovatie of het herinrichten van een gedeelte van de tuin, wij realiseren een werkbaar plan op maat.

Op basis van uw wensen en de oppervlakte van de tuin, maken we vooraf een offerte voor de realisatie van het tuinontwerp of de werktekening.

Indien u al in bezit bent van een ontwerp of bestek, kunnen wij op basis daarvan een prijsopgave uitbrengen.

Certificeringen

vca-logo.pngsbb-beeldmerk-fc.png

Social media

Brochure

Wij hebben een prachtige brochure voor u klaar liggen.

Vraag brochure aan

Contactgegevens

Zinkweg 189 
3262 BH Oud-Beijerland
Hoeksche Waard

Telefoon  
0186-618465
Of stuur ons een e-mail

KvK 24362549

Scroll naar boven