Tuinontwerp

Functioneel, met gevoel voor harmonie & bijzonder in elk seizoen

De basis van uw tuin

Als u plannen heeft voor een nieuwe tuin of het veranderen van de bestaande situatie, heeft u ongetwijfeld wensen. Een goed doordacht en functioneel tuinontwerp is dan ook de basis van een mooie tuin. Hoveniersbedrijf Brussaard besteedt hier veel aandacht aan.

Wij maken daarom graag eerst persoonlijk kennis met u om de mogelijkheden voor uw tuin of groenproject samen door te nemen. Binnen onze werkwijze staat 1 ding voorop: we horen uw tuinwensen niet alleen aan, we doen er ook echt iets mee. We zijn oplossingsgericht en denken graag met u mee. Op deze manier realiseren we uiteindelijk het ontwerp wat écht past bij uw wensen en budget.

Naast een ontwerp in 2D of 3D kan het plan ook technisch worden uitgewerkt voor eventueel benodigde kabel- en leidingwerk, beregeningsinstallatie, verlichting etc.

Een belangrijk onderdeel van het ontwerp is het beplantingsplan. Daarbij gaat het niet alleen om kleuren en vormen, maar ook met de ligging en de grondsoort wordt rekening gehouden. 

Wij ontwerpen en realiseren tuinen in diverse stijlen; modern, klassiek of landschappelijk. Functionele tuinen met gevoel voor harmonie en bijzonder in elk seizoen.

 

Bekijk fotogalerij

Brochure

Wij hebben een prachtige brochure voor u klaar liggen.

Vraag brochure aan

Contactgegevens

Zinkweg 189 
3262 BH Oud-Beijerland
Hoeksche Waard

Telefoon  
0186-618465
Of stuur ons een e-mail

  
Scroll naar boven