Tuinonderhoud

Elk seizoen een vitale en representatieve uitstraling

Onderhoud blijft vakwerk

Vakkundig en tijdig tuinonderhoud is het behoud van uw tuin of buitenruimte. Hoveniersbedrijf Brussaard verzorgt al het  tuinonderhoud voor u, zoals periodiek onderhoud, snoeiwerk van bomen en gazonverbetering. 

Snoeiwerk is vakwerk

Goed onderhoud van uw tuin vereist vakkennis. Onze hoveniers hebben de kennis en ervaring en het juiste gereedschap om het tuinonderhoud voor u uit te voeren. Of het nu gaat om een particuliere of zakelijke tuin, Brussaard Hoveniers zorgt dat uw tuin in goede conditie blijft.

Onderhoud op maat

Of het nu gaat om de voorjaars- en winterbeurt, onderhoud van hagen, onkruidbeheer, gazonverbetering & bemesting, zowel voor de particuliere tuin als een bedrijfstuin zijn er verschillende mogelijkheden.

Winterbeurt

Tijdens de winterbeurt maken onze hoveniers de tuin klaar voor het komende winterse periode, waarbij het onderhoud gericht is op het creëren van een mooi winterbeeld.
Het snoeiwerk van leibomen, knotwilgen en rietkragen kan in deze periode ook worden uitgevoerd.

Voorjaarsbeurt

In het voorjaar komt uw tuin weer tot leven en ontwikkelen zich weer knoppen in de planten en bomen; een nieuw begin. Tijd om uw tuin daarvoor klaar te maken! Door onder andere het bemesten van de tuin en het snoeien van de beplanting, maken wij uw tuin in optimale staat klaar voor het nieuwe groeiseizoen.

Periodiek onderhoud

Gedurende het groeiseizoen, van april tot en met oktober, voeren onze hoveniers het periodiek onderhoud uit. Wij verzorgen dit desgewenst met onderhoudscontracten waarin alle werkzaamheden en onderhoudsfrequenties zijn omschreven.

Onderhoud op afroepbasis

Tuinonderhoud wanneer het u uitkomt. U geeft zelf aan op welk moment het onderhoud in de tuin uitgevoerd moet worden.

Bekijk projecten

Certificeringen

vca-logo.pngsbb-beeldmerk-fc.png

Social media

Brochure

Wij hebben een prachtige brochure voor u klaar liggen.

Vraag brochure aan

Contactgegevens

Zinkweg 189 
3262 BH Oud-Beijerland
Hoeksche Waard

Telefoon  
0186-618465
Of stuur ons een e-mail

KvK 24362549

Scroll naar boven