Brushco terrasreiniging

Milieuvriendelijk en duurzaam

Uw eigen terras weer als nieuw

Heeft u ook last van vervuilde tegels of vlonders? Door middel van de Brushco terrasreiniging geven wij uw terras of verharding weer een fris en schoon aanzien. De Brushco reinigt uw verharding op een milieuvriendelijke wijze, zonder gebruik te maken van chemicaliën of hoge druk. Met deze diepreinigende, duurzame methode, wordt uw verharding weer als nieuw.

Waarom de Brushco terrasreiniger?

De Brushco is een gepatenteerde borstelmachine die door middel van roterende borstels de ondergrond intens reinigt.

Bij een reiniging met een hogedruk reiniger worden de tegels poreuzer, waardoor het mos sneller aangroeid, en worden de voegen tussen de tegels vandaan gespoten. Dit zorgt ervoor dat de tegels sneller verzakken. 

De Brushco terrasreiniger polijst de ondergrond, waardoor deze langer bestand zal zijn tegen groene aanslag en onkruid, dan bij de hogedrukreiniger. Daarnaast heeft u geen last van opspattend vuil of geluidsoverlast en blijven de voegen intact. Tijdens het gehele reinigingsproces wordt er geen gebruik gemaakt van chemicaliën, waardoor het een volledig milieuvriendelijke oplossing is om uw terras te reinigen.

Diverse ondergronden

De grondige reiniging van de Brushco is zeer breed toepasbaar op diverse ondergronden, zoals:

  • Houten vlonders
  • Kunstgras
  • Rubbertegels onder speeltoestellen
  • Beton
  • Natuursteen
  • Kunststof

Kosten

De kosten voor een reinigingsbeurt met de Brushco bedragen €5,00 per m², dit is inclusief BTW en arbeidsuren. Indien de te reinigen oppervlakte minder dan 75m² omvat, dient u rekening te houden met opstartkosten. Vanzelfsprekend gaan wij zo secuur mogelijk te werk. Daarom zullen wij de oppervlakte voorafgaand nauwkeurig opmeten en deze met u accorderen. Zo krijgt u een helder beeld van de kosten.

Het resultaat

Na de reinigingsbeurt zult u direct het resultaat kunnen zien, waarna u voor langere tijd weer kunt genieten van uw schone terras of verharding. Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen bij de impressies, voor resultaatfoto’s van de Brushco terrasreiniger. 

Contact

Wilt u ook zorgeloos genieten van een schoon terras? Neem dan contact met ons op.

Bekijk projecten

Certificeringen

vca-logo.pngsbb-beeldmerk-fc.png

Social media

Brochure

Wij hebben een prachtige brochure voor u klaar liggen.

Vraag brochure aan

Contactgegevens

Zinkweg 189 
3262 BH Oud-Beijerland
Hoeksche Waard

Telefoon  
0186-618465
Of stuur ons een e-mail

KvK 24362549

Scroll naar boven