Boombeheer

Bomen hebben vaak een belangrijke plaats in een tuin of groenproject. Wij houden ze mooi!

Onderhouden of rooien?

Bomen hebben vaak een belangrijke plaats in een tuin of buitenruimte. Het is daarom van belang dat een boom door middel van vorm- en onderhoudssnoei zijn sierwaarde behoudt. 

Ook de veiligheid moet gewaarborgd blijven. Wortelopdruk in de bestrating, uitzichtbelemmering of ander risico kunnen het snoeien of zelfs rooien van bomen noodzakelijk maken. Hoveniersbedrijf Brussaard werkt met moderne, doeltreffende technieken om bomen te snoeien en indien nodig te rooien. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.  

De werkzaamheden met boomverzorging bestaat uit de volgende drie onderdelen:

Snoeiwerk
Om uw boom mooi in vorm en goede conditie te houden, adviseren wij om regelmatig snoeiwerk van de boom te verrichten. Tijdens het snoeiwerk worden laaghangende takken weggesnoeid, dode takken weggehaald en vormsnoei toegepast. Ook kan de boom in hoogte en breedte worden teruggebracht (kandelaberen of knotten) om het risico met harde wind te verkleinen.

Rooien
Staat een boom dusdanig in de weg dat rooien de enige optie is? Of is de boom aangetast door ziekte en is deze niet meer te redden? Brussaard Hoveniers kan dit voor u analyseren en op veilige en vakkundige wijze uitvoeren.

Frezen
Na het rooien van een boom blijft er een afgezaagde boomstronk over, net boven de grond. Deze kan vakkundig en snel verwijderd worden door middel van uitfrezen.

Na het uitvoeren van de werkzaamheden voeren wij desgewenst het snoeihout af. 

Bekijk projecten Lees meer over Brussaard Zakelijk

Certificeringen

vca-logo.pngsbb-beeldmerk-fc.png

Social media

Brochure

Wij hebben een prachtige brochure voor u klaar liggen.

Vraag brochure aan

Contactgegevens

Zinkweg 189 
3262 BH Oud-Beijerland
Hoeksche Waard

Telefoon  
0186-618465
Of stuur ons een e-mail

KvK 24362549

Scroll naar boven