Aanleg van terras of oprit

Aanleg door vakkundige hoveniers

Terras laten aanleggen

Uw terras is al een tijd niet meer wat het was, er heeft verzakking opgetreden, de inrichting is verouderd en ook het materiaal is niet aan de tand des tijds ontkomen. Reden genoeg om uw terras te laten vervangen. Zo’n klus vergt alleen wel de benodigde kennis en ervaring. Dat maakt Brussaard Hoveniers de ideale uitvoerder voor deze werkzaamheden!

Een goed terras is niet zomaar een plek in uw tuin waar u lekker kunt ontspannen. Het zorgt namelijk voor een mooie overgang van uw woning naar uw tuin en kan zo het ruimtegevoel van uw woning vergroten. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van een goede indeling, de juiste kleuren en het geschikte materiaal. Daarnaast speelt ook de uitvoering van de werkzaamheden een belangrijke rol, want goed werk herkent men direct!

Het ontwerpproces

Bij Brussaard Hoveniers vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk, graag maken wij eerst kennis met u om de mogelijkheden door te nemen en om uw tuin te bekijken. U kunt dan uw wensen kenbaar maken zodat wij daar een ontwerp op kunnen baseren. Vervolgens gaan wij aan de slag met het ontwerp van uw terras, daarbij letten wij op de gewenste stijl, de gewenste beplanting, de afmetingen van uw tuin etc. Dit ontwerp nemen wij met u door zodat er nog eventuele aanpassingen gemaakt kunnen worden. Wanneer het ontwerp uw goedkeuring krijgt gaan wij over tot de aanleg van uw terras.

Uw terras laten aanleggen

Bij het aanleggen van uw terras volgen wij altijd het gemaakte plan, zo komt u later niet voor verrassingen te staan. Door middel van bestrating, beplanting en andere toevoegingen creëren wij een terras dat volledig op uw wensen en stijl aansluit. Na de aanleg van uw terras is het altijd mogelijk om een afspraak te maken voor het onderhoud van uw tuin. Want ook dat regelen wij graag.

Contact

Wilt u een nieuw terras of herstraatwerk van uw huidige bestrating? Neem dan contact op via ons contactformulier of 0186-618465

Neem contact op

Brochure

Wij hebben een prachtige brochure voor u klaar liggen.

Vraag brochure aan

Contactgegevens

Zinkweg 189 
3262 BH Oud-Beijerland
Hoeksche Waard

Telefoon  
0186-618465
Of stuur ons een e-mail

  
Scroll naar boven