Realisatie van bestrating

Creëren van een mooie en duurzame leefomgeving

Aanleg en onderhoud van bestrating

De bestrating in uw tuin of op uw terras is een van de blikvangers van uw tuin. Door gebruik te maken van de juiste materialen, kleuren en indelingen vormt de bestrating in uw tuin een mooie overgang vanuit uw woning. Kiest u voor keramische tegels of juist voor hergebruik van uw huidige bestrating?

Heerlijk ontspannen genieten van warme zomeravonden of een heerlijke barbecue, het is mogelijk met een fijn terras in uw tuin.

Materiaalgebruik
Hoveniersbedrijf Brussaard adviseert u graag voor de bestrating in uw tuin. Wij helpen u om de juiste keuze te maken voor het materiaal wat er gebruikt moet worden en in welk bestratingsverband dit gelegd kan worden.
Zijn er in de loop van de jaren verzakkingen opgetreden, of liggen er tegels scheef door de opdruk van wortels onder het pad? Door middel van herstraten ziet uw tuin er in korte tijd weer strak uit en neemt u het gevaar om te struikelen weg.

Wateroverlast voorkomen
Bij de aanleg of renovatie van uw terras of oprit is het belangrijk om rekening te houden met de afvoer van regenwater. Door veranderingen in het klimaat krijgen we steeds meer te maken met piekbuien. In korte tijd valt er veel regen. Wanneer er geen voorzieningen zijn om dit water te af te voeren of te verwerken, ontstaat er wateroverlast. Door het gebruik van bijvoorbeeld een roostergoot of infiltratiebox zorgt u ervoor dat het regenwater goed afgevoerd kan worden en verkleint u de kans op wateroverlast.

Duurzaam alternatief
Wilt u een duurzaam alternatief voor uw bestrating op uw oprit of terras? Duurzame alternatieven hiervoor zijn bijvoorbeeld houtsnippers, grind of split. Vanwege de open structuur van deze materialen, kan het regenwater beter verwerkt worden in de bodem.

Het ontwerp
Bij Brussaard Hoveniers vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Graag maken wij eerst kennis met u om de mogelijkheden door te nemen en om uw tuin te bekijken. U kunt dan uw wensen kenbaar maken zodat wij daar een ontwerp op kunnen baseren. Vervolgens gaan wij aan de slag met het ontwerp van uw terras, daarbij letten wij op de gewenste stijl, de gewenste beplanting, de afmetingen van uw tuin etc. Wanneer het ontwerp uw goedkeuring krijgt gaan wij over tot de aanleg van uw terras. Na de aanleg van uw terras is het altijd mogelijk om een afspraak te maken voor het onderhoud van uw tuin.

Contact

Wilt u een nieuw terras of herstraatwerk van uw huidige bestrating? Neem dan contact op via ons contactformulier of 0186-618465.

Neem contact op

Certificeringen

vca-logo.pngsbb-beeldmerk-fc.png

Social media

Brochure

Wij hebben een prachtige brochure voor u klaar liggen.

Vraag brochure aan

Contactgegevens

Zinkweg 189 
3262 BH Oud-Beijerland
Hoeksche Waard

Telefoon  
0186-618465
Of stuur ons een e-mail

KvK 24362549

Scroll naar boven